martes, 18 de septiembre de 2012

ENTREGA DE ALMOHADAS DEL CORAZON EN EL HOSPITAL COMARCAL DE INCA


Esta mañana hemos entregado otro montón de almohadas  en el hospital de Inca que ya los esta distribuyendo desde hace mas de un año.
 Pero los cirujanos han querido estar en la foto y me han querido dar las gracias personalmente y conocerme mejor. Es que querian explicarme lo mucho que sus pacientes apreciaban la almohada y si un dia faltan,  la reclaman, porque las demas pacientes cuentan lo eficaces que son contra el dolor y tambien que procuren un mejor descanso y una convalescencia mas llevadera.
Linda estuvo tambien alli, porque ella fué tratada personalmente en este hospital y la quieren muchisimo porque ayuda en todo lo que puede a las mujeres operadas de cancer de mama. Es una gran persona y estoy muy feliz de haberla conocido, su amistad me ha enriquecido con su dulcura y cariño.

Un ‘Coixí del Cor’ per a les pacients amb càncer de mama de l’Hospital Comarcal d’Inca

L’associació per a la lluita contra el càncer de mama, “Un lazo en movimiento”, ha visitat avui l’Hospital Comarcal d’Inca i ha portat, per a les pacients operades de càncer de mama, un ‘Coixí del Cor’. Aquest coixí té la finalitat d’ajudar-les a pal·liar les molèsties que pateixen desprès de sotmetre’s a una intervención quirúrgica de mama.

Els Coixins del Cor seran entregats, com a regal solidari en nom d’aquesta associació, a les pacients operades de càncer de mama en aquest hospital. Aquesta és la segona vegada que aquesta entitat fa entrega d’aquests coixins, que han estat molt ben valorats entre les pacients a les quals fins ara se’ls ha fet entregat.

A l’acte han assistit la presidenta d’“Un lazo en movimiento”,Linda Breevaart, acompanyada per Micky (Mª José Loly de Cooman) que és qui va introduir a Espanya aquesta iniciativa del coixins. Per part de l’Hospital Comarcal d’Inca han estat presents el director gerent, Félix Sánchez; el director mèdic, Juan Gili; la directora d’infermeria, Ana Rubio i la supervisora de la unitat d’hospitalització quirúrgica.
        
Entre els efectes positius que aporten aquests tipus coixins, destacar que ajuden a evitar part de les molèsties del postoperatori, doncs contribueixen a minorar considerablement el dolor de la incisió al no pressionar sobre l’edema, a més de proporcionar protecció front a contactes o cops accidentals, a més de millorar la relaxació i oferir una disminució de la tensió dels músculs de l’espatlla, després de la intervenció quirúrgica.

No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...